Storage Systems d.o.o

Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge Storage Systems d.o.o. bavi se izradom tehničkih rešenja, konsaltingom i opremanjem svih vrsta industrijskih skladišta, skladišno-distributivnih i logističkih sistema, uključujući i ponudu po principu „ključ u ruke“.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 9:00 - 17:00; Subota: neradan dan icon_widget_image +381 11 311 2442 +381 11 311 2484 icon_widget_image office@storagesystems.rs dragana.kosanic@storagesystems.rs
viljuškari storage systems
Za sve vaše potrebe

Viljuškari

Savremeni dizajn. Superiorne performanse.

Viljuškari

Viljuškari su od presudne važnosti za Vaše radne i poslovne procese na svakodnevnoj osnovi, jer doprinose većoj produktivnosti i samim tim višem nivou usluga koje pružate.

Imamo široku ponudu stablinih i kompaktnih viljuškara izvanredne izrade i svih tipova koji pružaju visoku manevarsku sposobnost, veću iskoristivost dostupnog prostora i visoke radne performanse. Viljuškari u našoj ponudi obezbeđuju kako sigurnost robe i bezbednost rukovaoca, tako i visoku produktivnost.

široka ponuda stabilnih i kompaktnih viljuškara za razne namene
Viljuškari
Najbolji balans

Optimalni odnos cene i kvaliteta

Nudimo Vam brzu i efikasnu uslugu održavanja viljuškara u skladu sa Vašim potrebama. Kao i u drugim aspektima naše usluge i asortimana proizvoda, naša ponuda viljuškara se zasniva na optimalnom odnosu kvaliteta i cene, čime se dodatno poboljšava ekonomičnost Vaših skladišnih rešenja i Vaša spremnost za nove poslovne poduhvate.
Viljuškari svih tipova

Širok asortiman viljuškara

a

Čeoni, dizel I viljuškari na gas

Izuzetno okretni, sa zadnjim ili prednjim pogonskim točkom. Veoma laki za manevrisanje. Bogat asortiman dodataka za poboljšanu produktivnost.

a

Čeoni elektro viljuškari sa 3 I 4 točka

Izuzetno okretni, sa zadnjim ili prednjim pogonskim točkom. Veoma laki za manevrisanje. Bogat asortiman dodataka za poboljšanu produktivnost.

a

Regalni I uskohodnični (VNA) skladišni viljuškari

Kompaktan dizajn pogodan za rad i u prolazima nešto širim od njega samog. Veliko iskorišćenje raspoloživog prostora.

a

Ručni električni skladišni viljuškari

Lako rukovanje paletama i kontejnerima užom stranom. Izuzetne performanse u uslovima ograničenog prostora.

a

Komisioni skladišni viljuškari I vučna vozila

Tih rad bez ulaganja napora rukovaoca. Brže I preciznije prikupljanje porudžbina sa svih visina odlaganja robe. Vučna vozila sa 3 I 4 točka sa I bez kabine.

a

Čeoni, dizel i viljuškari na gas

Lorem ipsum dolor sit ameet nec. Aenean nisi ligula eget dolor quam. Aenean et massa cum eni.

s

Električni viljuškari sa 3 I 4 točka

Lorem ipsum dolor sit ameet nec. Aenean nisi ligula eget dolor quam. Aenean et massa cum eni.

a

Skladišni viljuškari

Lorem ipsum dolor sit ameet nec. Aenean nisi ligula eget dolor quam. Aenean et massa cum eni.

Viljuškari za sve potrebe

Nudimo obiman asortiman viljuškara pouzdanih performansi i stabilnosti i naprednog, ergonomskog dizajna. Pored velikog opsega nosivosti, pogodni su za razne primene u domenu unutrašnjeg skladištenja i transporta, znatno olakšavajući pristup čak i teško pristupačnom i visokom skladišnom prostoru. Distribuiramo viljuškare američke kompanije Yale koja je pionir u proizvodnji i lider na svetskom tržištu viljuškara. Nudimo Vam široku paletu njihovih proizvoda. Dodatna pogodnost naše ponude viljuškara, pored njene raznolikosti i visokog kvaliteta, jeste što obavljamo i samo održavanje i servisiranje viljuškara.

viljuškari za sve potrebe
Stručan tim
Yale viljuškari

Zašto smo pravi izbor?

Glavne logističke prednosti naših viljuškara su mogućnost precizne navigacije i maksimalnog iskorišćenja prostora u kombinaciji sa optimalnim učinkom, kao i prilagodljivost konkretnim skladišnim i logističkim potrebama Vašeg prostora i sistema. Na taj način, omogućuju Vam da svojom flotom postignete veću efikasnost svojih radnih procesa i pomažu da prevaziđete izazove kao što su sve veći troškovi i sve raznovrsniji asortiman.

Pravi izbor

Servisiranje viljuškara

Redovno održavanje i pravovremeno servisiranje viljuškara najbolja je zaštita Vašeg ulaganja. Time se omogućava njihov pouzdan rad i dugačak radni vek, kao i i dugoročno očuvanje optimalnih performansi. Nudimo sveobuhvatno servisiranje svih tipova viljuškara koje prodajemo tokom garancije i vangarantnog perioda.

U okviru servisne podrške, pružamo raznovrsni niz usluga uz pristup originalnim delovima. Pored toga, na raspolaganju smo za ublažavanje posledica habanja kao i za popravke i zamene delova, čime smanjujemo kako rizike kvarova i zastoja u radu, tako i troškove krupnih popravki i prevremene zamene flote.

servisiranje viljuškara storage systems
Kompletan servis
flota viljuškara za sve potrebe
Bilo gde i bilo kad

Stojimo vam na raspolaganju

Spremni smo da brzo odgovorimo na sve Vaše upite i detaljno Vas sprovedemo kroz opcije koje nudimo i koje najviše odgovaraju Vašim potrebama. Ako Vam je potreban jak adut u domenu logističke opreme i zainteresovani ste za konsultacije povodom odabira viljuškara i unapređenja Vaše postojeće flote, ili povodom drugih proizvoda i usluga u našoj ponudi, stojimo Vam na raspolaganju.
350 350

Projektnih

Rešenja

170 170

Zadovoljnih

Klijenata

480 480

Opremljenih

Hala

870 870

Prodatih

Viljuškara

visokodohvatni viljuškari

Visokodohvatni viljuškari

Savremeni dizajn. Visoka manevarbilnost.Superiorne performanse. Široka ponuda nosivosti i opcija.

Paletni viljuškari

MP serija Yale viljuškara. Široka ponuda ručno vođenih i paletnih viljuškara, sa i bez platforme za rukovaoca. Ergonomski dizajn. Najsavremenija tehnologija. Pouzdanost i maksimalna produktivnost uz minimalno ulaganje napora.

Viljuškari za komisioniranje - order picker

MO serija Yale viljuškara. Tih rad bez ulaganja napora. Brže i preciznije prikupljanje porudžbina.

Uskohodnični visokodohvatni viljuškar

Visoka produktivnost. Uskohodnični visokodohvatni viljuškar sa okretnom glavom (VNA) je idealno rešenje za skladišta velike gustine. Kompaktan dizajn pogodan za rad i u prolazima nešto širim od njega samog. Veliko iskorišćenje raspoloživog prostora.