Storage Systems d.o.o

Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge Storage Systems d.o.o. bavi se izradom tehničkih rešenja, konsaltingom i opremanjem svih vrsta industrijskih skladišta, skladišno-distributivnih i logističkih sistema, uključujući i ponudu po principu „ključ u ruke“.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 9:00 - 17:00; Subota: neradan dan icon_widget_image +381 11 311 2442 +381 11 311 2484 icon_widget_image office@storagesystems.rs dragana.kosanic@storagesystems.rs
viljuškari storage systems
Storage Systems

O nama

Upoznajte se sa našim načinom rada

Naši procesi

Usluge
POSLOVNI PROCES 1

Projektna rešenja

POSLOVNI PROCES 2

Montaža opreme

POSLOVNI PROCES 3

Izvođenje projekta

POSLOVNI PROCES 4

Servisna podrška

prof dr. Nenad Kosanić
Upoznajte nas

O osnivaču

Vlasnik i osnivač firme je dr Nenad Kosanić profesor na katedri za mehanizaciju Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Naučna oblast kojom se bavi je modeliranje transportnih procesa u automatskim skladišnim sistemima u cilju određivanja performanse sistema. Na stručnom planu, pri izradi projektnih (tehničkih) rešenja skladišno-distributivnih i logisitičkih sistema, posebnu pažnju posvećuje implementaciji savremenih tehnologija unutrašnje logistike, koje treba da obezbede maksimalnu efikasnost sistema i osiguraju održivi rast klijenata.

O nama

Storage Systems d.o.o. bavi se izradom tehničkih rešenja, konsaltingom i opremanjem svih vrsta industrijskih skladišta, skladišno-distributivnih i logističkih sistema. Naša glavna ideja je da svojim klijentima ponudimo najsavremenija i optimalna rešenja po principu “ključ u ruke“. Naš tim konstantno stremi da najsavremenija znanja pretoči u optimalne praktične primene i time unapredi sve naše usluge. Pored svog bogatog portfolija usluga, Storage Systems d.o.o. je i distributer vodećih svetskih proizvođača skladišne i logističke opreme.

Storage Systems d.o.o tim

Izdvajamo iz ponude

a

Dispoziciona rešenja

Izrada dispozicionog rešenja (layout) skladišne i pretovarne opreme kod skladišnih, skladišno-distributivnih i logisitičkih sistema.

a

Zamena

Zamena oštećenih elemenata svih vrsta skladišne opreme klasičnih tehnologija skladištenja koju prodajemo.

a

Montaža i demontaža

Montaža i demontaža svih vrsta polovne skladišne opreme klasičnih tehnologija skladištenja ostalih proizvođača.

Upoznajte se sa našim načinom rada

Šta nudimo?

Na raspolaganju nam je dugogodišnje iskustvo u izradi projektnih rešenja za skladišne, skladišno-distributivne i logističke sisteme u skladu sa Vašim potrebama i budžetom. Stručno upravljamo vremenom i resursima kako bismo Vam obezbedili rešenja pravovremeno i odgovorili na sve Vaše zahteve. Nudimo Vam pre svega profesionalnu uslugu skrojenu prema Vašim potrebama i usklađenu sa Vašim poslovnim ciljevima i najvišim standardima kvaliteta, kao i odličan odnos cene i kvaliteta.
Šta Vam nudimo

Naš opseg usluga

a

Savremene tehnologije

Izbor tehnologije skladištenja prema specifičnim potrebama klijenata i optimizacija tokova materijala i logističkih procesa.

a

Određivanje kapaciteta

Određivanje skladišnog kapaciteta sistema i veličine potrebnog prostora za skladištenje.

a

Mobilni uređaji

Određivanje potrebnog broja mobilnih transportnih uređaja i protoka skladišnih jedinica kroz sistem.

a

Servisiranje opreme

Servisiranje pretovarne opreme i svih vrsta industrijskih vrata koje mi prodajemo kao i nekih drugih proizvođača.

a

Oprema i viljuškari

Definisanje potrebnog broja i vrste pretovarne opreme i servisiranje svih tipova viljuškara koje prodajemo.

Klasične tehnologije skladištenja

Skladišna oprema svih klasičnih tehnologija skladištenja: paletni regali, prolazni (drive-in) regali, protočni regali, pokretni regali, regali za “šatl” vozila i “šatl” vozila, polični regali, skladišta na podestu (mezanini), samonoseći polični regali na više nivoa, regali za automatska skladišta paleta, regali za automatska skladišta kontejnera i konzolni regali.

klasične tehnologije skladištenja storage systems
Klasične tehnologije
skladištenje malih i srednjih delova robe storage systems

Skladištenje malih i srednjih delova

Automatske skladišne mašine za skladištenje i komisioniranje (prikupljanje porudžbina) malih i srednjih delova (pakovanja): Kardex Remstar – Megamat RS – vertical carousel, Kardex Remstar – Shuttle XP – vertical lift system, Kardex Remstar – horizontal carousel module, Kardex Remstar – Vertical Buffer Module, Kardex Remstar Shuttle Based Storage and Retrieval System (SBS/RS).

Automatske mašine

Servisiranje

Servisiranje automatskih skladišnih mašina za skladištenje i komisioniranje (prikupljanje porudžbina) malih i srednjih delova (pakovanja) i automatskih skladišnih mašina za skladištenje i komisioniranje delova (pakovanja) velikog gabarita i mase.
Servisiranje 0
Komisioniranje 0
Skladištenje 0
pretovarna oprema i viljuškari storage systems

Pretovarna oprema i viljuškari

Pretovarna oprema i industrijska vrata: hidraulične pregibne platforme (sa klapnom i teleskopskim ježičkom), hidraulične makazaste podizne platforme, sekvencijalna, “brza” i “rolo” vrata, okvirne izolacione zavese, okvirne izolacione zavese “na naduvavanje”, uvodnici za kamione, semafori, svetiljke. Čeoni elektro, dizel i viljuškari na gas, svi tipovi skladišnih električnih viljuškara (ručni viljuškari za utovar/istovar vozila i horizontalni transport, ručni viljuškari sa mogućnošću podizanja (slagači), viljuškari za komisioniranje (prikupljanje porudžbina) sa niskim, srednjim i visokim podizanjem, vučna vozila, regalni viljuškari, uskohodnični viljuškari (VNA).

Pretovarna oprema

Isporuka i montaža

Isporuka i montaža skladišne opreme svih klasičnih tehnologija skladištenja; automatskih skladišnih mašina za skladištenje i komisioniranje (prikupljanje porudžbina) malih i srednjih delova (pakovanja); automatskih skladišnih mašina za skladištenje i komisioniranje delova (pakovanja) velikog gabarita i mase; automatskih sistema sa liftovima i “šatl” vozilima (shuttle base storage and retrieval system); pretovarne opreme i industrijska vrata svih vrsta, isporuka viljuškara svih navedenih tipova

Isporuka i montaža

Pouzdan partner

Storage Systems omogućava Vam nabavku svih vrsta logističke opreme na jednom mestu. Uz usluge projektovanja skladišnih, skladišno-distributivnih i logističkih sistema, pružamo i usluge optimizacije logističkih procesa i usluge servisiranja koje održavaju ispravnost i funkcionalnost opreme. Vredno radimo na tome da sa svim našim klijentima ostvarimo dugoročnu saradnju i postanemo karika koja nedostaje i deo njihovih dalekosežnih planova. U svoje klijente ulažemo dugogodišnje iskustvo, znanje, stručnost i posvećenost. Započnite saradnju sa nama tako što ćemo najpre stupiti u kontakt.
dugoročna saradnja storage systems

Dugoročna saradnja

Prioritet nam je praćenje želja i zahteva klijenata uz otvorene mogućnosti dugoročne saradnje u svrhu eventualne nadogradnje i unapređenja usluga i proizvoda, čime podižemo vrednost i poziciju na tržištu kompanija za koje radimo. Takođe nudimo servisne intervencije kako bismo obezbedili neometani tok Vašeg poslovanja.
350 350

Projektnih

Rešenja

170 170

Zadovoljnih

Klijenata

480 480

Opremljenih

Hala

870 870

Prodatih

Viljuškara

Koje sve industrije pokrivamo?

Ko su naši klijenti?

Klijenti sa kojima uspostavljamo saradnju su pravna lica koja imaju potrebu za logističkom opremom u procesima skladištenja komadne robe, skladišteno-distributivnim procesima sa komadnom robom, kao i građevinske firme koje se bave izgradnjom skladišnih, skladišno-distributivnih i logističkih objekata.
a

Metaloprerađivačka industrija

a

Automobilska industrija

a

Prehrambena industrija

a

Farmaceutska industrija

a

Duvanska i hemijska industrija

a

Proizvodnja i prerada tekstila

a

Građevinska industrija

a

Industrija električnih proizvoda

a

Veleprodaja i maloprodaja

a

Transportne kompanije

a

Kompanije za logistiku

a

Kompanije za elektronsku trgovinu