Storage Systems d.o.o

Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge Storage Systems d.o.o. bavi se izradom tehničkih rešenja, konsaltingom i opremanjem svih vrsta industrijskih skladišta, skladišno-distributivnih i logističkih sistema, uključujući i ponudu po principu „ključ u ruke“.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 9:00 - 17:00; Subota: neradan dan icon_widget_image +381 11 311 2442 +381 11 311 2484 icon_widget_image office@storagesystems.rs dragana.kosanic@storagesystems.rs
viljuškari storage systems
Saradnje na koje smo ponosni

Projekti

Saradnje i reference

Naše iskustvo obogaćuje se neprestano dok naša mreža klijenata raste. Imamo resurse i kapacitete za ambiciozne projekte i stalnu saradnju i podršku koju naši klijenti imaju na raspolaganju. Održanje standarda kvaliteta uz raznovrsnost ponude nam je apsolutni prioritet, i na tome vredno i motivisano radimo. Naši zadovoljni klijenti su dokaz naše dugoročne posvećenosti njima i njihovom poslovanju i kvaliteta proizvoda i usluga u našoj dinamičnoj ponudi.

Sve na jednom mestu

Aktuelnim i budućim klijentima nudimo, između ostalog, pouzdana projektna rešenja u potpunosti optimizovana prema njihovim specifičnim zahtevima, odličan odnos cene i kvaliteta, kao i ponudu kompletne logističke opreme na jednom mestu. Pored toga, nudimo Vam dodatne mogućnosti servisne podrške i unapređenja Vaših skladišnih sistema kako se Vaše potrebe budu menjale.

Kvalitetno integrisana rešenja

86

Sistemi

95

Logistika

99

Oprema

Gradimo poverenje
odlučnim tempom

Ostvariili smo i ostvarujemo uspešnu saradnju sa mnogobrojnim klijentima na tržištima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije. Klijenti posebno cene našu posvećenost i ažurnost, kao i našu istrajnost u održavanju nivoa usluge i kvaliteta po kojima smo poznati. Tako i gradimo sigurne i dugovečne poslovne veze, i to je pravac koji nameravamo da držimo i u budućnosti.

Pouzdan oslonac

Ako ste spremni da na neposredan način uvidite čime smo zaslužili poverenje mnogih i uverite se u naš provereni kvalitet, pozovite nas kako bismo porazgovarali o Vašim zahtevima i potrebama. Možete da se oslonite na nas, da budemo tu za Vas kao partner koji razume Vaše poslovne prioritete i iskreno je posvećen Vašem uspehu i osiguravanju Vaših ulaganja, kako bismo Vam omogućili da iskoristite njihov maksimum i stavite ih u službu svog poslovanja. Nastavljamo da rastemo, a sa tim rastu i naše mogućnosti da u potpunosti zadovoljimo logističke potrebe klijenata. Nudimo fleksibilnu uslugu koja ne dovodi u pitanje naše visoke standarde kvaliteta.

Pouzdan oslonac

Planiramo dugu saradnju sa Vama

Ozbiljno pristupamo svakom sadašnjem ili potencijalnom klijentu. Reagujemo brzo na Vaše upite o potencijalnoj saradnji jer želimo da sa Vama ostvarimo dugu saradnji koja će biti u obostranom interesu. Imamo na raspolaganju kvalitetne resurse koji će Vam biti lako dostupni kada god Vam budu bili potrebni, bilo da su u pitanju proizvodi ili usluge. Orijentisani smo prema stabilnoj budućnosti naše i Vaše kompanije.

Povoljan odnos cene i kvaliteta

Sa nama možete biti sigurni da ćete sve usluge i proizvode u našoj ponudi, a u skladu sa Vašim potrebama i budžetom dobiti po konkurentskim cenama. Neosporno visok kvalitet naših proizvoda i usluga omogućio nam je da izgradimo veliku i postojanu bazu lojalnih klijenata. To nas motiviše da kontinuirano radimo na unapređenju svih aspekata našeg poslovanja kako bismo što adekvatnije doprineli Vašem.
Storage Systems d.o.o tim
Posvećeni Vašem uspehu

Stručan i obučen tim

Naš stručan tim sastoji se od mašinskih inženjera i arhitekte. Prodavci sa dugogodišnjim iskustvom pomoći ce Vam pri odabiru proizvoda iz našeg bogatog asortimana, a profesionalci za montažu i servisnu podršku tu su da Vam izađu u susret kako biste ispunili svoje rokove i logističke ciljeve što efikasnije. Posvećenost klijentima je vrednost koju visoko cenimo i ponosno je ističemo kao jedan od naših glavnih aduta.
350 350

Projektnih

Rešenja

170 170

Zadovoljnih

Klijenata

480 480

Opremljenih

Hala

870 870

Prodatih

Viljuškara

Vodimo Vas do pravog rešenja

Put do pravog izbora skladišnog, distributivnog i logističkog rešenja može biti dug, skup i komplikovan, ali sve te neprijatne okolnosti možete lako izbeći. Samo se obratite nama. Naš tim Vam stoji na raspolaganju za sve logističke potrebe. Ulažemo trud i dugogodišnje iskustvo u osmišljanje optimalnog rešenja za Vaše poslovanje, u apsolutnom skladu sa Vašim tehničkim zahtevima. Timski radimo da klijentima obezbedimo kvalitetna integrisana rešenja koja predstavljaju mudru dugoročnu investiciju.