Storage Systems d.o.o

Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge Storage Systems d.o.o. bavi se izradom tehničkih rešenja, konsaltingom i opremanjem svih vrsta industrijskih skladišta, skladišno-distributivnih i logističkih sistema, uključujući i ponudu po principu „ključ u ruke“.

icon_widget_image Ponedeljak - Petak: 9:00 - 17:00; Subota: neradan dan icon_widget_image +381 11 311 2442 +381 11 311 2484 icon_widget_image office@storagesystems.rs dragana.kosanic@storagesystems.rs
Image Alt
Podrška Vašem poslovanju

Projektna rešenja

Izrada projektne dokumentacije

Projektna rešenja

Nudimo projektna rešenja najsavremenijih skladišnih, skladišno-distributivnih i logisitičkih sistema po Vašoj meri. Izrada projektnog rešenja u svrhu realizacije sistema odvija se u etapama, od kojih je najbitnija analiziranje i usavršavanje u kontinuitetu na zajedničkim sastancima.

Nastojimo da proces konsultacija i postepenog usvajanja konačne varijante teče efikasno i bude u potpunom skladu sa Vašim zahtevima, kako bismo mogli da započnemo nabavku celokupne logističke opreme i fazu izvođenja sistema. Implementacija projektnih rešenja teče jednako efikasno, jer cenimo Vaše vreme i novac.

projektna rešenja za skladišta
Stabilan partner

Prateće usluge

Uz funkcionalna projektna rešenja prema Vašim tačnim zahtevima, nudimo usluge redovnog održavanja i efikasnog servisiranja Vaše kompletne opreme. Time Vam omogućavamo da maksimalno iskoristite potencijal i produžite radni vek opreme bez usporavanja ili odlaganja radnih procesa. Time ostvarujete znatnu uštedu vremena, novca i drugih bitnih resursa koje potom možete da uložite u rast i unapređenje poslovanja.
Izrada projektnih rešenja

Kompletna usluga

Izrada projektnih rešenja skladišnih, skladišno-distributivnih i logisitičkih sistema uključuju nekoliko osnovnih koraka:
a

Efikasno i precizno

Procena broja uređaja

Određivanje potrebnog broja mobilnih transportnih uređaja i protoka skladišnih jedinica kroz sistem.

a

U skladu sa potrebama

Izbor tehnologije

Vrši se izbor tehnologije skladištenja prema specifičnim potrebama klijenata.

a

Stručna asistencija

Određivanje kapaciteta

Određivanje skladišnog kapaciteta sistema i veličine potrebnog skladišnog prostora.

a

Profesionalan pristup

Dispoziciona rešenja

Izrada rešenja skladišne i pretovarne opreme kod skladišnih, skladišno-distributivnih i logisitičkih sistema.

a

Savremena tehnologija

Optimizacija tokova

Definisanje broja i vrste pretovarne opreme i optimizacija tokova materijala i procesa.

a

Posvećen i stručan tim eksperata

Tim se sastoji od mašinskih inženjera sa modula za transportno inženjerstvo, konstrukcije i logistiku i inženjera arhitekture.

s

Izrada projektne dokumentacije

Izrađujemo projektnu dokumentaciju u programima AutoCAD i Microsoft Office, potpuno u skladu sa zahtevima.

a

Sve vrste proračuna za projekat

Vršimo sve potrebne proračune koji se tiču broja i ciklusa transportnih uređaja, protoka skladišnih jedinica ili broja pretovarnih mesta.

Rešenja za sve primene

Pored širokog opsega logističke opreme i pratećih usluga, nudimo projektna rešenja u skladu sa Vašim potrebama. Naši klijenti posluju u raznim delatnostima te već imamo bogato iskustvo.

U domenu skladišnih, skladišno-distributivnih i logisitičkih sistema, nudimo tehnička rešenja po meri i tačnim zahtevima klijenata. Detaljne konsultacija su glavna početna faza svakog projekta. Naši efikasni procesi razvoja Vaših projektnih rešenja i njihova optimizacija uz minimizaciju troškova su put ka rezultatima koji su u obostranom interesu i koji našim klijentima donose maksimalni učinak i produktivnost.

izrada projektnih rešenja za sve primene u skladištenju robe
Za sve primene
izrada projekata za skladištenje robe

Podrška Vašem poslovanju

Pružamo visok standard kvaliteta, kako u pogledu projektnih rešenja i proizvoda u našoj ponudi, tako i u pogledu pratećih usluga. Naš dinamični tim je uvek spreman za izazove. Pored toga, posedujemo dovoljno znanja i iskustva da svoj posao obavljamo savesno i efikasno i isplaniramo proces od ideje do realizacije, tako da ispunimo Vaše zahteve ali Vam takođe uštedimo vreme i novac.

Stalo nam je do Vašeg zadovoljstva i nastojimo da ostvarimo sa klijentima dugoročnu saradnju, zbog čega je posvećena i efikasna komunikacija sa klijentima visoko na našoj listi prioriteta.

Podrška na duge staze

Posvećen tim na vašoj strani

Imamo kapacitete i sposobnosti da kreiramo i realizujemo projektna rešenja za sve industrije koje imaju potrebu za skladištenjem robe. Naš stručan tim izrađuje sva projektna rešenja. Tim se sastoji od tri mašinska inženjera sa modula za transportno inženjerstvo, konstrukcije i logistiku Mašinskog fakulteta u Beogradu i jednog inženjera arhitekture.
a

Storage Systems

Kvalitet i pouzdanost

Trudimo se da svojim klijentima osiguramo izrazito visok standard kvaliteta pri izradi projektnih rešenja, asortimanu opreme i svih pratećih usluga.

s

Storage Systems

Dinamičan tim

Pratimo nove tehnologije kako bismo isplanirali i izradili projektno rešenje koje Vam treba i koje će Vam omogućiti maksimalnu funkcionalnost.

a

Storage Systems

Stručnost i iskustvo

Posedujemo dovoljno znanja i iskustva da svoj posao obavljamo savesno i efikasno,da isplaniramo proces od ideje do realizacije, tako da ispunimo sve zahteve.

a

Storage Systems

Efikasna komunikacija

Nastojimo da ostvarimo sa klijentima dugoročnu saradnju, zbog čega je posvećena i efikasna komunikacija visoko na listi prioriteta.

storage systems tim za izradu projektnih rešenja za skladište
Uvek u toku

Spremni za budućnost

Pratimo nove tehnologije kako bismo isplanirali i izradili projektno rešenje koje Vam treba i koje će Vam omogućiti maksimalnu funkcionalnost, optimalne performanse i znatnu uštedu resursa. Neprestano širimo kapacitete za realizaciju automatskih skladišta kako bismo klijentima pružili sofisticirana rešenja koja u potpunosti odgovaraju njihovim tehničkim zahtevima i potrebama. Jedna od glavnih prednosti saradnje sa nama predstavlja odličan odnos cene i kvaliteta koju nameravamo da održimo i u budućnosti.
350 350

Projektnih

Rešenja

170 170

Zadovoljnih

Klijenata

480 480

Opremljenih

Hala

870 870

Prodatih

Viljuškara

storage systems arhitektonska projektna rešenja za skladišne sisteme

Izrada projektne dokumentacije

Izradu projektne dokumentacije u programima AutoCAD i Microsoft Office.

Osnovni proračuni

Proračun ciklusa, potrebnog broja transportnih uređaja i pretovarnih mesta.

Proračun protoka skladišnih jedinica

Proračun protoka skladišnih jedinica kroz sistem i osnovnih pokazatelja rada sistema.